Временно движението при 80-и километър на автомагистрала Тракия“ край Пазарджик

...
 
Временно движението при 80-и километър на автомагистрала Тракия“ край Пазарджик
Коментари Харесай

Тир катастрофира на АМ „Тракия“в посока Бургас

 

Временно придвижването при 80-и километър на автомагистрала „ Тракия “ край Пазарджик в посока Бургас се реализира единствено в спешната лента заради аварирал тир, оповестяват от Агенцията „ Пътна инфраструктура “. Ограничено е прекосяването по изпреварващата и дейната ленти, съобщи Българска телеграфна агенция.

При случая няма съществено потърпевши, лидерът е с леки пострадвания. Камионът е аварирал без присъединяване на друго транспортно средство.

Товарният автомобил е превозвал зърно.  На място са екипи на „ Пътна полиция “ и на АПИ. Движението се контролира от екип на „ Пътна полиция “, изчаква се тежка техника, която да пристигна, с цел да разтовари автомобила от зърното, след което той да бъде вдигнат и изместен от региона на автомагистралата.

От Министерство на вътрешните работи приканват водачите, които се движат в посока Бургас, да карат с нараснало внимание и със скорост доста по-ниска от разрешената скорост, тъй като има опасности от пътнотранспортни катастрофи, в случай че водачите не съблюдават нужната отдалеченост.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР